Vuonna 2009 perustettu Rakennus Saarni Oy on kumppanisi kaiken kokoisissa rakennusten remontointi- ja saneeraushankkeissa. Yrityksemme tarjoaa yksilöllisiä, viimeisteltyjä ja toimivia ratkaisuja erilaisten tilojen kunnostamiseksi. Meille jokainen projekti on tärkeä ja omaleimainen, olipa avun tarpeesi sitten pieni tai suuri. Yksityisasiakkaiden lisäksi asiakkainamme on taloyhtiöitä, yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita.

Työmaalla

Tehtäviimme kuuluu työn tekninen toteutus sekä luonnollisesti työnjohtaminen ja vastuu projektista.

Rakennus Saarni Oy on toteuttanut asiakkailleen jo satoja onnistuneita töitä. Yrityksemme kantavana voimana ovat tietysti työntekijämme. Yhdessä tavoitteemme on pitää huolta asiakkaistamme. Laadukkaasti valmistettu työ on paras käyntikorttimme, jonka vuoksi haluamme vaalia kaikessa työssämme avoimuutta ja luottamusta myös jatkossa.

Tilaajavastuu ja luotettava kumppani

Työmaalla turvallisuus tulee ensin. Varmistuaksesi siitä, että täytämme tilaajavastuulain edellyttämät vaatimukset, olemme mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Tilaajavastuu.fi koostaa tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ja pitää ne Luotettava Kumppani -ohjelman avulla ajan tasalla.

Tilaajavastuulain mukaan työn Tilaajan tulee selvittää Toimittajan taustatiedot. Tiedot eivät saa olla yli 3 kuukautta vanhoja. Tilaajavastuulaki koskee työsuhteita ja urakoita, joiden arvo ilman arvonlisäveroa on yli 7500 euroa. Vuokratyövoimaa käytettäessä tilaajavastuulakia sovelletaan aina, kun urakka tai työskentely ylittää 10 työpäivää.